Manicure & Pedicure

Je handen en voeten weer de aandacht geven die ze verdienen?

Een manicure en pedicure behandeling is een ontspannende en zeer geschikte behandeling voor mensen met natuurlijke nagels. Je handen en nagels krijgen een complete verzorging en het gezonde resultaat is direct merkbaar.

Russische manicure

De nagels en nagelriemen worden gevijld en verzorgd met de speciale drill. Je handen worden vervolgens heerlijk gepeeld met een olie/ zout peeling, Hierna volgt een korte handmassage, en tot slot sluiten we de manicure af met een verzorgende handcrème.

€ 35,-

 

PEDICURE

Russische Pedicure (cosmetisch, niet medisch) 

Je voeten worden verfrist met ontspannend voetbad, waarna de nagels worden gevijld en de nagelriemen verzorgd. Het randje onder het nagelbed wordt schoongemaakt. Eelt wordt verweekt en oppervlakkig verwijderd waarna de voeten gepeeld worden met een zuiverende zout/olie peeling. Hierna volgt een korte voetmassage en de pedicure behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voeten crème.

€ 45,-

Deluxe Pedicure (cosmetisch, niet medisch)

Je voeten worden verfrist met ontspannend voetbad van Pedi gel*, waarna de nagels worden gevijld en de nagelriemen verzorgd. Het randje onder het nagelbed wordt schoongemaakt. Eelt wordt verweekt en oppervlakkig verwijderd waarna de voeten gepeeld worden met een zuiverende zout/olie peeling en voetmasker. Hierna volgt een korte voetmassage en de pedicure behandeling wordt afgesloten met hydraterende schuim en een verzorgende voeten crème.

*Pedi gel: een ervaring die je eens moet proberen, om je gevoel te activeren, je voeten te ontspannen…ze zijn het waard.

€ 60,-